Voetverzorging

Om de huid van uw voeten na de behandeling door Medisch Pedicure Margreet mooi en soepel te houden raad ik u aan producten van Herbolive, Samenwerkende Pedicures, Gehwol of Podocare te gebruiken. Al deze producten zijn verkrijgbaar in mijn salon.

Herbolive


De verzorgingslijn van Herbolive wordt exclusief door mij geïmporteerd uit Kreta. Deze producten bestaan alleen maar uit natuurlijke ingredïenten en allergene vrije parfums, daarom is Herbolive uitermate geschikt voor ieder huidtype. 


Inmiddels heb ik een assortiment van meer dan 150 producten voor zowel voeten, maar ook voor het gezicht, handen, haar, kortom voor je hele lichaam. In mijn webshop www.herbolive.nl kun je alle producten zien. Deze zijn hier te bestellen, maar natuurlijk kunt u ook op afspraak langskomen.


Samenwerkende Pedicures


Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsprodukten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het produkten die verzorging bieden aan veel voorkomende problemen, waaronder kalknagels. Alle samenwerkende Pedicures-produkten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten. De produkten van Samenwerkende Pedicures zijn zelfs zo goed, dat u er een "niet goed, geld terug-garantie"op krijgt. 
 

Gespecialiseerd in:
medische diabetische voetzorg, medische reumatische voetzorg, nagelregulatie en mycose (schimmelnagels).

© 2016 Medisch Pedicure Margreet