Shoefresh

Shoefresh, dé oplossing voor natte, stinkende schoenen.

Iedereen die veel (buiten) sport, of last heeft van zweetvoeten kent die muffe geur van stinkschoenen. Alle grootmoederstips ten spijt, de Shoefresh is het enige apparaat dat schoenen snel droogt én duurzaam verfrist. Het doodt namelijk de schimmels en bacteriën die voor die zweetlucht zorgen. Binnen vijf minuten, dankzij ozontechnologie. Een verademing, zo'n kleine, stille krachtpatser: alle schoenen, laarzen, maar ook handschoenen en scheenbeschermers in no-time gereinigd en droog.

Shoefresh is het enige apparaat dat reinigt én droogt. Tijdens de eerste stap worden de schoenen gereinigd door middel van ozontechnologie. Ozon (o3) doodt schimmels en bacteriën die de stank veroorzaken.

Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnenuit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.

Als de schoenen weer droog zijn, zullen ook minder schimmels en bacteriën zich nestelen in de schoenen. De schoenen zullen weer een stuk frisser ruiken.

Beide functies kunnen onafhankelijk van elkaar gebruikt worden.

U kunt de shoefresh in mijn praktijk gratis uitproberen tijdens een behandeling.

De shoefresh is bij mij te koop voor € 99,95


Gespecialiseerd in:
medische diabetische voetzorg, medische reumatische voetzorg, nagelregulatie en mycose (schimmelnagels).

© 2023 Medisch Pedicure Margreet